CRESTINI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este sfarsitul lumii?

2 participanți

In jos

Este sfarsitul lumii? Empty Este sfarsitul lumii?

Mesaj Scris de Mircea Pele Lun Apr 25, 2011 9:08 pm

2 Timotei 3:1-5 Sã stii cã în zilele din urmã vor fi vremuri grele. 2 Cãci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lãudãrosi, trufasi, hulitori, neascultãtori de pãrinti, nemultãmitori, fãrã evlavie, 3 fãrã dragoste fireascã, neînduplecati, clevetitori, neînfrînati, neîmblînziti, neiubitori de bine, 4 vînzãtori, obraznici, îngîmfati; iubitori mai mult de plãceri decît iubitori de Dumnezeu; 5 avînd doar o formã de evlavie dar tãgãduindu-i puterea. Depãrteazã-te de oamenii acestia.

Venirea Domnului este tot mai aproape! de asta sunt tot mai sigur e aproape si trebuie sa fim pregatiti!Amos 4:12 pregăteşte-te să întîlneşti pe Dumnezeul tău, Israele!

Matei 24:37 Cum s'a întîmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întîmpla şi la venirea Fiului omului. -
oare cum a fost in zilele lui Noe?
Geneza 6:11 Pămîntul era stricat înaintea lui Dumnezeu, pămîntul era plin de silnicie.

Cum e oare tara noastra, Europa, intreg pamantul?...cum e in fata Domnului?
Mircea Pele
Mircea Pele
Admin
Admin

Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 35
Localizare : Curtici

https://crestini.forumgratuit.ro

Sus In jos

Este sfarsitul lumii? Empty Maranata!!

Mesaj Scris de pearl..beloved Mier Apr 27, 2011 3:06 am

Mircea da slava Domnului ca ti'a deschis ochii. Sfarsitul e pe sfarsite si va incepe noul.. Cred ca e suficient doar sa privim in familii fiecare dintre noi si sa constientizam ca trebuie sa rascumparam vremea ptr k zilele sunt grele si rele.
Stii ce ma intreb eu?? Daca noi ca si oameni ne intrebam: "Tata pana unde si pana cand??" Oare Tatal cum mai poate privi inspre pamant??
Te indemn dar sa veghezi in dreptul tau si sa te departezi de oamenii acestia si chiar sa te feresti si de ce ti se pare rau.
Sa ne dea Tatal putere si intelepciune ptr a face parte din cele 5 fecioare intelepte care vegheau in asteptare. Amin.
pearl..beloved
pearl..beloved
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 25/03/2011
Varsta : 36
Localizare : In zbor spre Acasa :)

Sus In jos

Este sfarsitul lumii? Empty Re: Este sfarsitul lumii?

Mesaj Scris de Mircea Pele Sam Apr 30, 2011 2:53 am

Luca 21: 25-26. “Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor; oamenii îşi vor da sufletul de groază, în aşteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ; căci puterile cerurilor vor fi clătinate.”

Matei 24:12 Şi, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci.
Mircea Pele
Mircea Pele
Admin
Admin

Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 35
Localizare : Curtici

https://crestini.forumgratuit.ro

Sus In jos

Este sfarsitul lumii? Empty Re: Este sfarsitul lumii?

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum