CRESTINI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Inca 2 carti noi scrise de Vladimir Pustan

2 participanți

In jos

Inca 2 carti noi scrise de Vladimir Pustan Empty Inca 2 carti noi scrise de Vladimir Pustan

Mesaj Scris de Mircea Pele Mier Mar 16, 2011 12:19 am

Mie personal imi place foarte mult Vladimir Pustan, l-am ascultat predicand de multe ori.
Peste 2 saptamani vor aparea inca 2 carti scrise de el.

Secerătorii lui Hristos – un studiu despre Marea Trimitere este cea de-a patra carte din seria predici scrise. Această carte vrea să facă o anatomie a lipsei de evanghelizare şi apoi să vină cu soluţii pentru revitalizarea acestei obligatorii hămăleli. Cartea poate fi folosită individual, dar şi în grupele de studiu biblic din biserică. Ea este un ghid. Şi începe cu a pune semne de întrebare despre ce-am ştiut şi-am practicat până acum.

Bucăţi din viaţă, picuri de sânge, colţuri de lacrimă… toate acestea adunate într-o nouă carte de eseuri, Tristeţea dinaintea plecării.
Mircea Pele
Mircea Pele
Admin
Admin

Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 35
Localizare : Curtici

https://crestini.forumgratuit.ro

Sus In jos

Inca 2 carti noi scrise de Vladimir Pustan Empty Izvor curat..

Mesaj Scris de pearl..beloved Vin Apr 08, 2011 7:34 pm

Domnul sa il binecuvinteze mereu pe fratele Pustan si fam dansului. Dumnezeu l'a ales si se foloseste de el ca si de Ioan botezatorul ptr a fi glasul care striga: "POCAINTA!!" acestui neam dedat la rau..

Slavit sa fie Domnul in veci. AMIN!!
pearl..beloved
pearl..beloved
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 25/03/2011
Varsta : 36
Localizare : In zbor spre Acasa :)

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: