Inca 2 carti noi scrise de Vladimir Pustan
2 participanți
Pagina 1 din 1
Inca 2 carti noi scrise de Vladimir Pustan
Mie personal imi place foarte mult Vladimir Pustan, l-am ascultat predicand de multe ori.
Peste 2 saptamani vor aparea inca 2 carti scrise de el.
Secerătorii lui Hristos – un studiu despre Marea Trimitere este cea de-a patra carte din seria predici scrise. Această carte vrea să facă o anatomie a lipsei de evanghelizare şi apoi să vină cu soluţii pentru revitalizarea acestei obligatorii hămăleli. Cartea poate fi folosită individual, dar şi în grupele de studiu biblic din biserică. Ea este un ghid. Şi începe cu a pune semne de întrebare despre ce-am ştiut şi-am practicat până acum.
Bucăţi din viaţă, picuri de sânge, colţuri de lacrimă… toate acestea adunate într-o nouă carte de eseuri, Tristeţea dinaintea plecării.
Peste 2 saptamani vor aparea inca 2 carti scrise de el.
Secerătorii lui Hristos – un studiu despre Marea Trimitere este cea de-a patra carte din seria predici scrise. Această carte vrea să facă o anatomie a lipsei de evanghelizare şi apoi să vină cu soluţii pentru revitalizarea acestei obligatorii hămăleli. Cartea poate fi folosită individual, dar şi în grupele de studiu biblic din biserică. Ea este un ghid. Şi începe cu a pune semne de întrebare despre ce-am ştiut şi-am practicat până acum.
Bucăţi din viaţă, picuri de sânge, colţuri de lacrimă… toate acestea adunate într-o nouă carte de eseuri, Tristeţea dinaintea plecării.
Izvor curat..
Domnul sa il binecuvinteze mereu pe fratele Pustan si fam dansului. Dumnezeu l'a ales si se foloseste de el ca si de Ioan botezatorul ptr a fi glasul care striga: "POCAINTA!!" acestui neam dedat la rau..
Slavit sa fie Domnul in veci. AMIN!!
pearl..beloved- Moderator
Data de inscriere : 25/03/2011
Varsta : 36
Localizare : In zbor spre Acasa :)
Subiecte similare
» Vae Victis - Vladimir Pustan
» Oboseală de mai - Vladimir Pustan
» Ce știu la 45 de ani - Vladimir Pustan
» Alaturi de Vladimir Pustan
» Viața ca o alegere… - Vladimir Pustan
» Oboseală de mai - Vladimir Pustan