Aici postam ce ne place si ce nu ne place la sarbatorile de iarna
2 participanți
Pagina 1 din 1
Aici postam ce ne place si ce nu ne place la sarbatorile de iarna
.......imi place zapada...nu-mi plac drumurile inzapezite
...imi place bradul si mosul....nu-mi place ca din cauza lor uitam de adevarata sarbatoare
.....imi place..... si de aici imi spuneti voi
...imi place bradul si mosul....nu-mi place ca din cauza lor uitam de adevarata sarbatoare
.....imi place..... si de aici imi spuneti voi
beni- Moderator
Data de inscriere : 05/04/2010
..P.S..
Iarna e doar un anotimp..zapada e doar un fenomen al naturii..iar circumstantele vietii sunt mai mult sau mai putin placute..
Nasterea Domnului Isus Hristos a adus fiecarui suflet inghetat de durere si griji focul Duhului Sfant ce a lasat in noi iubire, pace si bunatate. Sa facem din ASTAZI sarbatoare de multumire adusa in dar Tatalui!!..amin!!..
P.S: .."de sarbatori" nu imi place ca uitam sa fim buni si darnici cu adevarat..din inima iubitoare ptr inimi paralizate de suferinta..
Nasterea Domnului Isus Hristos a adus fiecarui suflet inghetat de durere si griji focul Duhului Sfant ce a lasat in noi iubire, pace si bunatate. Sa facem din ASTAZI sarbatoare de multumire adusa in dar Tatalui!!..amin!!..
P.S: .."de sarbatori" nu imi place ca uitam sa fim buni si darnici cu adevarat..din inima iubitoare ptr inimi paralizate de suferinta..
pearl..beloved- Moderator
Data de inscriere : 25/03/2011
Varsta : 36
Localizare : In zbor spre Acasa :)
Subiecte similare
» Sărbătorile “creştine” între creştinism şi păgânism
» Ajuta 4 fetite orfane de ambii parinti sa aiba o locuinta si lemne de foc pentru iarna
» Ajuta 4 fetite orfane de ambii parinti sa aiba o locuinta si lemne de foc pentru iarna
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum